Jobba på LAN Assistans

Är du vår nya IT-konsult?

LAN Assistans växer så det knakar här i Östergötland och nu letar vi efter dig som är sugen på att vara med och påverka vår resa framöver. Vi söker dig med erfarenhet som konsult eller tekniker, du som person är driven och initiativtagande, gillar att ta tag i saker, träffa och utveckla kunder och uppskattar humor och glädje på jobbet.

Vi erbjuder dig roliga och kvalificerade arbetsuppgifter med möjligheter till en personlig utveckling i en individuell utvecklingsplan. Du får arbeta med kollegor som är specialister inom sina områden och som brinner för det de gör. Vi har en öppen kultur där vi delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter så att vi alltid kan uppnå det bästa resultatet för våra kunder. Du kommer att vara stationerad i Norrköping och arbeta med kunder främst i Östergötland.

Jobbmöjligheter hos LAN Assistans just nu:

Supporttekniker:
Som supporttekniker arbetar du med IT-support både på plats ute hos kund och även från vårt kontor i Norrköping. Du kommer hjälpa våra kunder med ärenden av olika karaktär och komplexitet och din uppgift blir att utreda och lösa problem. Du har bred kunskap inom hela Windows-området och vi ser gärna att du även har kunskap inom nätverk, virtualisering och Microsoft 365.

Drifttekniker
Som drifttekniker arbetar du med drift och förvaltning av våra kunders IT-miljöer. Du har en bred kunskap inom Windows Server-området, gärna med en spets inom Active Directory, Virtualisering eller Microsoft 365. Kunskap inom kommunikation, databaser och säkerhet är också meriterande.

Nätverkstekniker
Som nätverkstekniker arbetar du med våra kunders nätverksinfrastruktur. Du har en bred kunskap inom nätverk med fokus på routing / switching, trådlösa nät och brandväggar. Vi ser gärna att du har kunskap om nätverksprodukter från Cisco, HP och Fortigate.

LAN Assistans prioriterar personliga egenskaper
Som person är du lyhörd, nyfiken och ödmjuk. Du har en förmåga att analysera och förstå kundens problem och behov och kan därigenom leverera det kunden behöver. Du ska vara engagerad och drivande inom ditt område men samtidigt prestigelös eftersom funktion och kvalitet alltid går före val av teknisk lösning.

Känner du igen dig i denna beskrivning är det dig vi söker!

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev snarast till: jobb@lanassistans.se.